vorige
volgende

Project M&Others voor het Modemuseum Hasselt

Voor het project M&Others in het Modemuseum Hasselt was Deusjevoo aanvankelijk enkel verantwoordelijk voor de inrichting van het gelijkvloers. Maar al snel namen we de volledige coördinatie en bouw van de hele tentoonstelling op ons, inclusief de afstemming met nevenaannemers en stedelijke diensten. Dit project vroeg om naadloze samenwerking tussen verschillende partijen en vroeg om een staaltje sterke projectcoördinatie.

De deadline was onverbiddelijk, de stad Hasselt had al gecommuniceerd, flyers waren verspreid, en de openingsdatum stond vast. Ondanks de tijdsdruk, werd het project succesvol opgeleverd en kon het lintje tijdig worden doorgeknipt bij de opening.

De tentoonstelling M&Others draait om moederfiguren in hun verschillende gedaantes. De expo belicht thema's zoals verwantschap, gekozen families, mentoring en creatieve energie die door moederschap wordt geïnspireerd. Mode-iconen zoals Jeanne Lanvin en Simon Porte Jacquemus komen aan bod, samen met spectaculaire kledingstukken en persoonlijke getuigenissen van ontwerpers en beroemdheden als Elodie Ouédraogo en Leen Dendievel. Dit unieke verhaal van moederschap in de mode is nog te bewonderen tot 5 januari 2024.

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 

CONTACTEER ONS

VRT
Sluiten

Hét voordeel van onze cookies?
Geen kruimels tussen je toetsenbord! En een betere surfervaring voor jou.
Meer informatie? Die vind je in onze cookie policy